Väestön taloudellinen toiminta ja asuinolot 1950–1995 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2000)
Väestölaskenta 1995, osa 3
Befolkningens ekonomiska verksamhet och boendeförhållanden 1950–1995
Economic Activity and Housing Conditions of the Population 1950–1995
Keywords: väestönlaskenta; Väestö; Väestölaskenta; tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönlaskenta; pitkittäistutkimus; työllisyys; ammatit; ammatissa toimiva väestö; ammattiasema; asuminen; asunnot; sosioekonominen asema