Tilinpäätöstilasto 1997 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1999)
Tämä julkaisu sisältää vuotta 1997 koskevat tilinpäätöstilastot teollisuudesta, rakentamisesta, kaupasta sekä liikenteen ja liike-elämää palvelevan alan joiltakin toimialoilta.
Bokslutsstatistik 1997
Financial statements statistics 1997
Keywords: tilastot; yritykset; tilinpäätös; Yritykset; Tilinpäätöstilastot