Väkiluku kunnittain ja suuruusjärjestyksessä 31.12.2005 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2006)
Julkaisussa on kuntien viralliset väkiluvut 31.12.2005 maakunnittain, lääneittäin, seutukunnittain ja kunnittain. Kunnat luetellaan myös väkiluvun mukaisessa suuruusjärjestyksessä. Yksityiskohtaisempaa tietoa koko maan ja kuntien väestöstä on saatavilla Väestörakenne ja väestönmuutokset kunnittain 2005 -julkaisusta.
Befolkning kommunvis och i storleksordning 31.12.2005
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; kunnat; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset