Suomi lukuina 2024 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2024)
Tilastot kertovat elämästä, tiivistävät arjen ja kiteyttävät yhteiskunnan kehityksen. Tilastojen kautta saat käsityksen siitä, miten meillä – Suomella, sinulla ja minulla – menee.
Keywords: tilastot; väestö; talous; yhteiskunta; ympäristö