Tieto&trendit : talous, yhteiskunta, ympäristö 3/2013 - Bruun, Marjo; Rikama, Samuli; Ali-Yrkkö, Jyrki; Alanen, Aku; Laaksonen, Sami; Savela, Olli; Koskimäki, Timo; Sevón, Tiina; Leino, Topias; Steinbock, Dan; Puoskari, Vesa; Piela, Pasi; et al. (Tilastokeskus, 2013)
Artikkelit: - Marjo Bruun: Tilastoinnissa globalisaatioremonttia - Työttömyys vähentynyt USA:ssa, kasvaa EU:ssa - Venäjän bkt-kasvu kulutuksen varassa - Globalisaatio dominoi talouden kehitystä - Kustannukset edelleen tärkein syy siirtää toimintoja ulkomaille - Samuli Rikama: Suomalaisyritykset kasvaneet maailmalla - Samuli Rikama: Tytäryhtiöt työllistävät ulkomailla lähes 600 000 henkeä - Jyrki Ali-Yrkkö ja Samuli Rikama: Aineelliset investoinnit muualle, aineettomat vielä pysyneet meillä - Aku Alanen: Investointien maantiede - Sami Laaksonen: Verohallinnon siirtohinnoitteluhanke hyvällä alulla - Olli Savela: Suomessa EU-keskiarvoa kevyempi pääomaverotus - Timo Koskimäki ja Tiina Sevón: Uusia näkökulmia tavaroiden ja palvelujen ulkomaankauppaan - Topias Leino: Kehittyvien talouksien imu vie suoria sijoituksia Suomesta - Dan Steinbock: Miten käy kiinalais-afrikkalaisten taloussuhteiden - Vesa Puoskari: Talouskasvua EU:n ja USA:n vapaakaupasta - Pasi Piela: Avataan Big Data! - Jussi Melkas: Asiantuntijuus alamäessä - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö