Panos-tuotos 1992-1993 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1996)
Panos-tuotostaulukoissa tarkastellaan taloutta samanaikaisesti sekä kysynnän että tarjonnan kannalta. Niissä kuvataan hyödykkeiden kotimaisesta tuotannosta ja tuonnista muodostuvaa tarjontaa sekä hyödykkeiden valmistamiseen ja lopputuotteina kulutukseen, pääoman muodostukseen ja vientiin.
Input-output 1992-1993
Keywords: tilastot; kansantalouden tilinpito; panos-tuotosanalyysi; Kansantalous; Kansantalouden tilinpito