Väestönmuutokset 1995 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1996)
Julkaisu sisältää tietoja väestönmuutoksista vuodelta 1995: avioliittojen solmimiset, avioerot, syntymät, kuolemat, maassa-, maahan- ja maastamuutot sekä kunnassamuutot ja Suomen kansalaisuuden saamiset. Kunnittaiset tiedot väestönmuutoksista ovat saatavissa julkaisusta Väestönmuutokset kunnittain 1995.
Befolkningsförändringar 1995
Vital Statistics 1995
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönmuutokset; syntyvyys; kuolleisuus; avioituvuus; muuttoliike; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset