Tieto&trendit : Talous- ja hyvinvointikatsaus 4/2017 - Orjala; Peltonen, Ida; Savela, Olli; Lehtinen, Ilkka; Aalto, Kristiina; Tyrkkö, Ari; Palm, Viveka; Pirkkala, Sami; Tyrväinen, Timo; Maliranta, Mika; Kangassalo, Pertti; Tiilikainen, Teija; et al. (Tilastokeskus, 2017)
Artikkelit: - Hannele Orjala: Verkossa tavataan - Ida Peltonen: Suhdannekuva tarkentuu – syyt vaihtuvat - Olli Savela: Suhdanteet heiluttavat funktionaalista tulonjakoa - Ilkka Lehtinen: Ruoka on halventunut jo 30 vuotta - Kristiina Aalto: Kotitaloustuotannon laskelmat täydentävät kuvaa kotitalouksien hyvinvoinnista - Ari Tyrkkö: Suomella hyvä lähtötilanne kestävän kehityksen mittareilla - Viveka Palm: Kuka seuraa globaalia agendaa? - Sami Pirkkala: Kansallinen seurantajärjestelmä kannustaa keskusteluun - Timo Tyrväinen: Ilmastonmuutoksen uhkat ja mahdollisuudet - Mika Maliranta: Suomi mukaan johtamisen mittaukseen – hyvin tuloksin - Pertti Kangassalo: Kuluttajien luottamukseen on luottaminen - Teija Tiilikainen: Kohti yhdentyvää vai hajaantuvaa Eurooppaa? - Ilkka Kallio: Fiktio historioitsijan maailmanselityksenä - Miina Keski-Petäjä, Antti Katainen ja Laura Lipasti: Naisten osuus yritysten ylimmässä johdossa kasvaa hitaasti - Otto Kannisto: Asumisesta tulossa yksilölaji - Jaana Huhta ja Merja Kallio-Peltoniemi: Sitä saa, miten kysyy - Kaija Ruotsalainen: Rekisteritiedoilla tilastotuotannon tuottavuusloikka - Kimmo Vehkalahti: Tilastollinen lukutaito – syvällisen ymmärryksen perusta - Abraham Sutela: Hyökkäys on paras puolustus - Jouni Kotkavuori: Toinen mokoma ei enää ole kanssamme juhlimassa - Vuosisadan vertailut
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö; hyvinvointi