Syytetyt ja tuomitut 2000 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2001)
Julkaisu sisältää tietoja vuonna 2000 ensimmäisessä oikeusasteessa rikosoikeudenkäynnissä syytetyistä ja tuomituista sekä annetuista rangaistusmääräyksistä ja rikesakoista.
Åtalade och dömda 2000
Prosecutions and judgements 2000
Keywords: tilastot; rikollisuus; rikokset; syytetyt; rangaistukset; Oikeus; Rikos- ja oikeustilastot