Kuluttajahintaindeksi 2006, marraskuu : Kuluttajahintaindeksi 2006, joulukuu - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2007)
Sisältää julkaisut Kuluttajahintaindeksi 2006, marraskuu ja Kuluttajahintaindeksi 2006, joulukuu.
Konsumentprisindex 2006, november : Konsumentprisindex 2006, december
Consumer Price Index 2006, November : Consumer Price Index 2006, December
Keywords: tilastot; hinnat; indeksit; kuluttajahinnat; Hinnat ja kustannukset; Kuluttajahintaindeksi ja elinkustannusindeksi