Koulutus Suomessa - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1998)
Esiopetuksesta yliopistoihin, koulutukseen hakeutuminen, koulusta työhön, koulutettu työvoima, väestön koulutusrakenne, aikuiskoulutus, Suomi EU-vertailussa, kansainvälistyvä koulutus
Keywords: tilastot; koulutus; koulutustaso; oppilaitokset; oppilaat; opiskelijat; tutkinnot; Koulutus; Muut aihealueen tilastot