Kulttuuritilasto 1999 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1999)
Julkaisu sisältää seuraavat aihekokonaisuudet: kulttuurin rahoitus, kulttuurityövoima ja ammattikoulutus, kulttuurialan yritystoiminta, kulttuuritapahtumat, -talot ja lehdet, kulttuuriperintö, museot ja kirjastot sekä taiteenaloittaiset katsaukset. Taiteenaloista mukana ovat elokuva, kirjallisuus, kuva- ja valokuvataide, käsi- ja taideteollisuus, rakennustaide, teatteri, tanssitaide ja musiikki.
Cultural statistics 1999
Keywords: tilastot; kulttuuri; kirjallisuus; teatteri; musiikki; elokuva; kuvataide; taideteollisuus; Kulttuuri, viestintä ja ajankäyttö; Kulttuuri