Teollisuuden vuosikirja 1990. Osa 2 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1990)
Teollisuuden vuosikirja 1990 osa 2 sisältää tavarakohtaisia tietoja teollisuuden toimituksista vuonna 1988. Tiedot ovat ennakollisia.
Årsbok för industrin 1990. Del 2
Keywords: tilastot; teollisuus; teollisuustuotanto; Teollisuus; Teollisuustilasto