Väestönmuutokset 2012 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2014)
Julkaisu sisältää tietoja väestönmuutoksista vuodelta 2012: syntyneet, kuolleet, maassa-, kunnassa-, maahan-ja maastamuuttaneet, avioliiton solmineet ja avioliitosta eronneet, parisuhteen rekisteröineet ja eronneet rekisteröidyistä parisuhteista, Suomen kansalaisuuden saaneet sekä ottolapseksi otot.
Befolkningsförändringar 2012
Vital Statistics 2012
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönmuutokset; syntyvyys; kuolleisuus; avioituvuus; muuttoliike; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset