Matkailutilasto 1999 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1999)
Matkailutilasto 1999 sisältää tietoja majoitusliikkeiden kapasiteetista vuoden 1999 alussa, matkailijoiden yöpymisistä ja majoitusliikkeiden käytöstä vuonna 1998 sekä kotimaisia ja kansainvälisiä aikasarjoja matkailualaan liittyvistä tilastoista.
Tourism Statistics 1999
Keywords: tilastot; majoitustoiminta; majoitusliikkeet; yöpymiset; matkustajat; matkailu; Liikenne ja matkailu; Matkailu, majoittuminen ja matkustajaliikenne