Tieto&trendit : talous, yhteiskunta, ympäristö 6/2013 - Bruun, Marjo; Rikama, Samuli; Lehtinen, Ilkka; Steinbock, Dan; Liias, Tuomo; Puoskari, Vesa; Lilius, Reijo; Alanen, Aku; Sainio, Mika; Hemming, Mia; Lith, Pekka; Melkas, Jussi; et al. (Tilastokeskus, 2013)
Artikkelit: - Marjo Bruun: Tiedon hyödyntäminen ratkaisee - Baltian maiden työttömyys laskussa - Suomi säilytti 3. sijan WEF:n mittauksessa - Ruotsi innovaatiovertailun ykkönen EU:ssa - Pitkiä syklejä on myös osakemarkkinoilla - Samuli Rikama: Työpaikkoja siirtyy ja syntyy lähivuosina - Ilkka Lehtinen: Verottaja syö pöydässämme - Dan Steinbock: Rahapolitiikkaan muutos nihkeistä työmarkkinoista huolimatta - Tuomo Liias: Eurokriisi on eri maata - Vesa Puoskari: Balttien taloudet vahvassa kasvussa - Reijo Lilius: IT-palveluissa paljon kasvupotentiaalia - Aku Alanen: Verkko leviää ja nopeus kasvaa - Mika Sainio: Kansantalouden tilinpito uudistuu kesällä 2014 - Mia Hemming: Tieteen popularisointi otettava vakavasti - Teollisuus kuntatalouden tukijalka Uudellamaallakin - Pekka Lith: Uudenmaan kunnat elävät verotuloilla - Pekka Lith: Kunnat ohjaavat kaavoituksella teollisuusrakentamista - Jussi Melkas: Luotettavaa tietoa vai mielivaltaista yhteenlaskua? - Jussi Melkas: Rauhanindeksi kertoo: Kapina syrjäyttää sodan - Ismo Teikari: Quincunx ja lineaarinen regressioyhtälö - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö