Kuntainliittojen talous 1991 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1992)
Julkaisussa on tietoja kuntainliittojen ja joidenkin muiden kuntayhteisöjen menoista ja tuloista sekä varoista ja veloista vuoden 1991 tilinpäätösten mukaan. Tiedot esitetään kuntainliittotyypeittäin. Kuntainliittojen menot ja tulot esitetään myös tehtävittäin ja meno- ja tulolajeittain.
Kommunalförbundens budgeter 1991
Keywords: tilastot; kunnallistalous; kuntainliitot; Julkinen talous; Kuntatalous