Tieto&trendit : talous, yhteiskunta, ympäristö 4-5/2011 - Jeskanen-Sundström, Heli; Alanen, Aku; Rikama, Samuli; Rautio, Kari; Steinbock, Dan; Puoskari, Vesa; Mattila, Jukka; Kuosmanen, Antti; Virtanen, Vesa; Lith, Pekka; Korhonen, Minna; Helenius, Reija; et al. (Tilastokeskus, 2011)
Artikkelit: - Heli Jeskanen-Sundström: OECD on tärkeä toimija tilastoalalla - Viron talouskasvu nopeinta alkuvuodesta - Maailman köyhien määrä vähentynyt merkittävästi - Internet laittaa taloutta uuteen malliin - Aku Alanen: Jo viidennes länsimaiden talouskasvusta internetin vaikutusta - Samuli Rikama: T&k-toimintoja siirretään harvoin EU:n ulkopuolelle - Kari Rautio: Talouspolitiikalla on väliä - Dan Steinbock: USA:n velkapommi tikittää - Vesa Puoskari: OECD tarjoaa kansalaisille elämänlaadun mittareita - Jukka Mattila ja Samuli Rikama: Valtaosa yritystuista teollisuuteen - Antti Kuosmanen: Taipuuko maailma kiinalaiseen harmoniaan - Vesa Virtanen: Kuntapäättäjillä erisuuntaiset arviot talouden kehityksestä - Pekka Lith: Ruotsista uusia malleja julkiseen terveydenhuoltoon - Minna Korhonen: Ympäristöaiheinen posterikilpailu ratkeaa elokuussa - Reija Helenius: Tilastojen ymmärtäminen on taitolaji - Aku Alanen: Suomi on kirjastojen käytön kärkimaa - Anna Rikama: Valuutta kantaa merkityksiä - Suomen kesä tilastojen valossa - Heli Mikkelä: Lemmikki-ilmiöstä lemmikkiyhteiskuntaan - Jukka Hoffrén: Öljyntuotannon hiipuminen uhkaa liikennettä - Jussi Melkas: Miten tilastoida kansanmurhia? - Ismo Teikari: Todennäköisyyslaskenta lähti tuomioistuimista - Vesa Kuusela: Eläviin tilastokuviin - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; ympäristö; yhteiskunta