Yrityssektorin tutkimus- ja kehittämistoiminta vuonna 1984 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1985)
Tilastotiedotus perustuu Tilastokeskuksen kyselylomakkeilla keräämiin tietoihin.
Keywords: tilastot; tutkimustoiminta; Tiede, teknologia, tutkimus ja tietoyhteiskunta; Tutkimus- ja kehittämistoiminta, innovaatiot