Tieto&trendit : Talous- ja hyvinvointikatsaus 4/2016 - Orjala, Hannele; Peltonen, Ida; Taskinen, Pertti; Holappa, Piia; Vihriälä, Vesa; Savolainen, Eero; Matala, Timo; Reijo, Marie; Fredriksson, Sami; Kärkkäinen, Ohto; Okkonen, Kaisa-Mari; Hiitola, Netta; et al. (Tilastokeskus, 2016)
Artikkelit: - Uusia autoja - Väkiluku kasvoi vain maahanmuutosta - Asunto-osakeyhtiöiden hoitokulut nousivat - Enemmän matkailijoita kotimaasta - Pertti Taskinen: Työaika – helpommin tehty kuin sanottu - Pertti Taskinen: Alityöllisten määrä on kasvanut viime vuosina - Piia Holappa: Nuorten vaihtelevat elämäntilanteet haastavat työttömyyden mittaamista - Vesa Vihriälä: Eurojäsenyys Suomen vaikeuksien syy? - Eero Savolainen: Yritysten veloista suuri osa on yritysten välisiä - Timo Matala: Kotitalouksien velkojen nopein kasvu taittunut - Marie Reijo: Kertaluonteiset maksuvaikeudet oire ylivelkaantuneisuudesta - Sami Fredriksson ja Ohto Kärkkäinen: Velkajärjestelyä hakevien määrä kasvaa - Kaisa-Mari Okkonen: Opintolaina osaksi opiskelijoiden tuloja? - Netta Hiitola: Yhä useampi ikääntynyt asuu kotona - Marjut Pietiläinen ja Laura Asikainen: Yksin asuvat ikääntyneet eivät mahdu yhteen muottiin - Anu Raijas: Muutosta talousajatteluun - Jussi Melkas: Hyvä kirja median historiasta - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö; hyvinvointi