Suomen kansatalouden tilinpitoa sata vuotta - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1982)
Julkaisu sisältää esitelmiä ja artikkeleita useilta eri kirjoittajilta.
Keywords: tilastot; kansantalouden tilinpito; Tutkimuksia, Working Papers