Väestölaskenta − luettelo ilmestyneistä tilastotiedotuksista ja tauluista - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1973)
Sisältää monisteet: Luettelo 1.2.1973 mennessä ilmestyneistä tilastotiedotuksista ja tauluista (nro 5), Luettelo helmikuussa 1973 valmistuneista tilastotiedotuksista ja tauluista (nro 5A), Luettelo maaliskuussa 1973 valmistuneista tilastotiedotuksista ja tauluista (nro 5B) sekä Luettelo huhtikuussa 1973 valmistuneista tilastotiedotuksista ja tauluista (nro 5C)
Folkräkningen − förteckning över statistiska rapporter och tabeller
Keywords: väestönlaskenta; luettelot; Väestö; Väestölaskenta