Syytetyt ja tuomitut 1999 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2000)
Julkaisu sisältää tietoja vuonna 1999 ensimmäisessä oikeusasteessa rikosoikeudenkäynnissä syytetyistä ja tuomituista sekä annetuista rangaistusmääräyksistä ja rikesakoista.
Åtalade och dömda 1999
Prosecutions and judgements 1999
Keywords: tilastot; rikollisuus; rikokset; syytetyt; rangaistukset; Oikeus; Rikos- ja oikeustilastot