Väkiluku kunnittain ja suuruusjärjestyksessä 31.12.1999 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2000)
Julkaisu sisältää väkiluvut 31.12.1999 maakunnittain, lääneittäin, seutukunnittain ja kunnittain. Kunnat on luokiteltu myös kaupunkimaisiin, taajaan asuttuihin ja maaseutumaisiin kuntiin. Kunnat luetellaan myös väkiluvun mukaisessa suuruusjärjestyksessä. Yksityiskohtaisempaa tietoa koko maan ja kuntien väestöstä on saatavilla Väestörakenne 1999 -julkaisusta.
Befolkning kommunvis och i storleksordning 31.12.1999
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; kunnat; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset