Teollisuuden vuosikirja 1989. Osa 1 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1989)
Teollisuuden vuosikirja 1989 osa 1 sisältää tietoja teollisuuden toimituksista, tuotantopanoksista, varastoista sekä aineellisen käyttöomaisuuden hankinnoista vuonna 1987. Lisäksi vuosikirjaan sisältyy tietoja teollisuuden käyttämistä polttoaineista sekä energian tuotannosta. Tiedot julkaistaan toimialoittain, lääneittäin, kunnittain sekä juridisen muodon mukaisesti.
Årsbok för industrin 1989. Del 1
Yearbook of industrial statistics 1989. Volume 1
Keywords: tilastot; teollisuus; teollisuustuotanto; toimipaikat; käyttöomaisuus; raaka-aineet; energiankulutus; työtunnit; palkat; tuottavuus; henkilöstö; Teollisuus; Teollisuustilasto