Myönnetyt rakennusluvat, maaliskuu 1980 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1980)
Ennakkolaskelma
Beviljade byggnadstillstånd, mars 1980
Keywords: tilastot; rakentaminen; rakennustuotanto; rakennusluvat; Asuminen ja rakentaminen; Rakentaminen