Ammattikalastus sisävesillä 2008 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2010)
Ammattikalastus sisävesillä -tilastossa esitetään sisävesialueen ammattikalastajien lukumäärät sekä ammattikalastuksen saalis lajeittain, alueittain ja pyydyksittäin.
Yrkesfisket i insjöar 2008
Commercial inland fishery 2008
Keywords: tilastot; kalastus; ammattikalastus; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous