Kalan ulkomaankauppa 2010 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2011)
Kalan ulkomaankauppa 2010 -tilastossa esitetään ihmisravinnoksi ja muuhun käyttöön tarkoitetun kalan ja kalavalmisteiden ulkomaankaupan määrä ja arvo tuoteryhmittäin ja maittain.
Utrikeshandeln med fisk 2010
Foreign trade in fish 2010
Keywords: tilastot; kalastus; kala; kalavalmisteet; ulkomaankauppa; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous