Väestönmuutokset 2000 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2001)
Julkaisu sisältää tietoja väestönmuutoksista vuodelta 2000: syntyneet, kuolleet, maassa-, kunnassa-, maahan- ja maastamuuttaneet, avioliiton solmineet ja avioerot, Suomen kansalaisuuden saaneet sekä ottolapseksi otot. Kunnittaiset tiedot väestönmuutoksista ovat saatavissa julkaisusta Väestönmuutokset kunnittain 2000.
Befolkningsförändringar 2000
Vital Statistics 2000
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönmuutokset; syntyvyys; kuolleisuus; avioituvuus; muuttoliike; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset