Sivu- ja alaurakointitoiminnan tasetilasto vuosilta 1970 ja 1971 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1975)
Tasetilasto koskee talonrakennustoiminnan sivu- ja alaurakoiden osalta maalausta, sähkö- ja LVI-asennustöitä sekä muun rakennustoiminnan osalta varsinaista maa- ja vesirakennustoimintaa sekä asfaltointia.
Balansstatistik över sido- och underentreprenader år 1970 och 1971
Statistics of Profit and Loss and Balance Sheet Accounts of the Activities of Bycontractors and Subcontractors for the Years 1970 and 1971
Keywords: tilastot; yritykset; taseet; asfaltointi; maalausala; maarakennus; vesirakennus; LVI-ala; sähkötyöt; Yritykset; Tilinpäätöstilastot