Myönnetyt rakennusluvat heinäkuu 1978 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1978)
Ennakkolaskelma
Beviljade byggnadstillstånd juli 1978
Keywords: tilastot; rakentaminen; rakennustuotanto; rakennusluvat; Asuminen ja rakentaminen; Rakentaminen