Työtapaturmat 1992 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1995)
Tähän julkaisuun on koottu tiedot vuoden 1992 korvatuista työtapaturmista ja ammattitaudeista. Tilasto poikkeaa aikaisemmista siten, että sen tiedot ovat vakuutuslaitosten kokoamia ja luokittelemia. Tätä ennen, vuodesta 1976 tilastovuoteen 1991, työsuojeluhallitus luokitteli virallisen tilaston työtapaturmatiedot vakuutusyhtiöiden ilmoituslomakkeista.
Olycksfall i arbete 1992
Accidents at work 1992
Keywords: tilastot; työtapaturmat; Työmarkkinat; Työtapaturmat