SEVin ympäristön tilaa ja sen suojelutoimenpiteitä kuvaava tilastollinen indikaattorijärjestelmä - Suunnitteluosasto (Tilastokeskus, 1977)
Hyväksytty SEVin Pysyvän tilastokomission XXVI istunnossa 1975
Keywords: tilastot; ympäristön tila; ympäristönsuojelu; jätteet; asuminen; kaupunkiympäristö; asuinympäristö; Tilastollisia tiedonantoja, muistioita ja katsauksia