Valtion ja kuntien toimipaikat 1990 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1992)
Julkaisuun on koottu julkisyhteisö- ja toimipaikkakohtaisia tietoja Suomen julkisyhteisöistä (valtion virastot, kunnat ja kuntainliitot vuonna 1990). Tilastotaulukot sisältävät 1802 julkisyhteisöä ja 37 619 toimipaikkaa. Julkaisusta löytyy tietoja julkisyhteisöjen ja niiden toimipaikkojen toiminnasta eri toimialoilla ja tehtä- väluokissa sekä maan eri osissa.
Statens och kommunernas arbetsställen 1990
Keywords: tilastot; valtion virastot; toimialat; Yritykset; Muut aihealueen tilastot