Valtion tulot ja menot lääneittäin vuonna 1978, ennakkojulkaisu - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1981)
Valtion tulot ja menot lääneittäin selvitetty ensimmäistä kertaa Tilastokeskuksessa
Keywords: tilastot; valtiontalous; tulot; menot; Julkinen talous; Valtiontalous