Kulttuuritilasto 2003 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2005)
Julkaisussa on tietoja kulttuuriperinteestä, kirjallisuudesta, teatterista, musiikista, elokuvasta, kuvataiteesta, muotoilusta, kulttuuritapahtumista, kulttuurikeskuksista sekä kulttuurin rahavirroista, työvoimasta ja taloudesta.
Cultural statistics 2003
Keywords: tilastot; kulttuuri; kirjallisuus; teatteri; musiikki; elokuva; kuvataide; taideteollisuus; Kulttuuri, viestintä ja ajankäyttö; Kulttuuri