Suomalainen turvallisuus 1993 : haastattelututkimus rikosten ja tapaturmien kohteeksi joutumisesta sekä rikoksen pelosta - (:unkn) unknown (Tilastokeskus,, 1996)
Sisältää asiantuntija-artikkeleita
Keywords: tilastot; rikokset; tapaturmat; väkivalta; uhrit; turvallisuus; Oikeus; Rikos- ja oikeustilastot