Tieliikenneonnettomuudet 1995 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1996)
Tieliikenteessä kuolleet ja loukkaantuneet henkilöt vuonna 1995 sekä poliisin tietoon tulleet henkilövahinkoon johtaneet onnettomuudet. Aikasarjoja liikenneonnettomuuksista vuosilta 1931-1995. Kansainvälisiä vertailutietoja onnettomuuksissa kuolleista ja loukkaantuneista sekä kuolleittein määrästä suhteessa väestöön ja autoistumiseen. Kunnittaiset tiedot henkilövahinko-onnettomuuksista sekä niissä kuolleista ja loukkaantuneista tienkäyttäjäryhmittäin.
Road Accidents 1995
Keywords: tilastot; tieliikenne; ajoneuvot; liikenneonnettomuudet; Liikenne ja matkailu; Tieliikenne