Teollisuuden vuosikirja 1991. Osa 1 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1991)
Teollisuuden vuosikirja 1991 osa 1 sisältää tietoja teollisuuden toimituksista, tuotantopanoksista, varastoista sekä aineellisen käyttöomaisuuden hankinnoista vuonna 1989. Lisäksi vuosikirjaan sisältyy tietoja teollisuuden käyttämistä polttoaineista sekä energian tuotannosta. Tiedot julkaistaan toimialoittain, lääneittäin, kunnittain sekä juridisen muodon mukaisesti.
Årsbok för industrin 1991. Del 1
Yearbook of industrial statistics 1991. Volume 1
Keywords: tilastot; teollisuus; teollisuustuotanto; toimipaikat; käyttöomaisuus; raaka-aineet; energiankulutus; työtunnit; palkat; tuottavuus; henkilöstö; Teollisuus; Teollisuustilasto