Tieto&trendit : talous, yhteiskunta, ympäristö 7/2011 - Rikama, Samuli; Kiljunen, Merja; Alanen, Aku; Steinbock, Dan; Puoskari, Vesa; Kuosmanen, Antti; Lehto, Anna-Maija; Melkas, Jussi; Storgårds, Leena; Kolttola, Leo; Teikari, Ismo (Tilastokeskus, 2011)
Artikkelit: - Hyvät tilastot vaativat hyvää hallintoa − ja päinvastoin - Kuluttajien luottamus EU:ssa alimmillaan kahteen vuoteen - USA:ssa köyhien osuus ylitti 15 prosenttia vuonna 2010 - Reaalitalouden palvelijasta ”tuomiopäivän masiinaksi” - Samuli Rikama: Ulkomaankauppa tärkeimpien kumppanien kanssa alijäämäistä - Merja Kiljunen ja Samuli Rikama: Kasvuyritysten monet muodot hämmentävät - Merja Kiljunen ja Samuli Rikama: Kasvuyritykset yleisimpiä informaatiosektorilla - Aku Alanen: Tietojenkäsittelypalvelut nousivat informaatioalan veturiksi - Aku Alanen: Kalifornian lumo ruostuu - Dan Steinbock: Osavaltioiden kehno talous hidastaa elpymistä - Vesa Puoskari: Euro ilman isäntää - Antti Kuosmanen: Talouskriisin synkkä perintö - Anna-Maija Lehto: Työaikajoustot osana työntekijöiden hyvinvointia - Jussi Melkas: Tilastolliset ja uutistotuudet - Leena Storgårds: Tiede- ja teknologia-tilastot 40 vuotta - Leo Kolttola: EU:n asetus määrää lähivuosien tahdin Suomessa - Ismo Teikari: Todennäköisyys astuu reaalimaailmaan - Kotimaan katsaus
Keywords: aikakauslehdet; tilastot; talous; yhteiskunta; ympäristö