Työssä sattuneet tapaturmat : vuosi 1917 - (:unkn) unknown (Sosiaalihallitus, 1920)
1. Teollisuus- y.m. työntekijöitä kohdanneet tapaturmat. 2. Merimiehiä suomalaisilla laivoilla kohdanneet tapaturmat.
Keywords: tilastot; työtapaturmat; Työmarkkinat; Työtapaturmat