Yrityssektorin tutkimus- ja kehittämistoiminta vuonna 1983 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1984)
Tilastotiedotus perustuu Tilastokeskuksen kyselylomakkeilla keräämiin tietoihin. Tiedot ovat ennakkotietoja.
Keywords: tilastot; tutkimustoiminta; tutkimus- ja kehittämistoiminta; yritykset; Tiede, teknologia, tutkimus ja tietoyhteiskunta; Tutkimus- ja kehittämistoiminta, innovaatiot