Työolosuhdetiedustelu 1977 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1978)
Työolotutkimus 1977
Keywords: tilastot; työolot; työelämä; työaika; työmatkat (työpaikalle); työtapaturmat; sairauspoissaolot; työn kuormittavuus; Työmarkkinat; Työolot