Väestönmuutokset 2010 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 2011)
Julkaisu sisältää tietoja väestönmuutoksista vuodelta 2010: syntyneet, kuolleet, maassa-, kunnassa-, maahan- ja maastamuuttaneet, avioliiton solmineet ja avioeronneet, rekisteröidyt parisuhteet, Suomen kansalaisuuden saaneet sekä ottolapseksi otot. Kunnittaiset tiedot väestönmuutoksista ovat saatavissa julkaisusta Väestörakenne ja väestönmuutokset kunnittain 2010.
Befolkningsförändringar 2010
Vital Statistics 2010
Keywords: tilastot; väestötilastot; väestörakenne; väestönmuutokset; syntyvyys; kuolleisuus; avioituvuus; muuttoliike; Väestö; Väestörakenne ja väestönmuutokset