Työvoimatiedustelu 1971 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1972)
Ks. myös Työvoimatiedustelu : korjatut tulokset 1970 ja 1971 Tilastotiedotus TY 1973:21
Arbetskraftsenkäten 1971
Keywords: tilastot; työmarkkinat; työllisyys; työttömyys; työvoima; Työmarkkinat; Työtilastot, työmarkkinat ja työssäkäynti