Myönnetyt rakennusluvat marraskuu 1979 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1980)
Ennakkolaskelma
Beviljade byggnadstillstånd november 1979
Keywords: tilastot; rakentaminen; rakennustuotanto; rakennusluvat; Asuminen ja rakentaminen; Rakentaminen