Vuoden 1976 yritysrekisterillä korotetut vuoden 1976 Tukku- ja vähittäiskaupan yritystilaston tiedot - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1980)
Lisätietoja Tilastotiedotukseen YR 1980:3
Keywords: tilastot; yritykset; tilinpäätös; tukkukauppa; vähittäiskauppa; Yritykset; Tilinpäätöstilastot