Kalan tuottajahinnat 2007 - (:unkn) unknown (Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2008)
Kalan tuottajahinnat -tilasto esittää suomalaisille ammattikalastajille sekä kalankasvattajille tilastointivuoden aikana maksetut kalanhinnat.
Producentpriset på fisk 2007
Producer prices for fish 2007
Keywords: tilastot; kalatalous; kalastus; ammattikalastus; tuottajahinnat; Maa-, metsä- ja kalatalous; Kalatalous