Lukiot kunnittain ja kouluittain syyslukukaudella 1987 - (:unkn) unknown (Tilastokeskus, 1987)
Liite Tilastotiedotukseen Lukiot syyslukukaudella 1987 KO 1987:19
Keywords: tilastot; koulutus; lukiot; oppilaat; opiskelijat; kunnat; Koulutus; Esi- ja peruskoulut sekä lukiot